Receptenpagina

Langs de kant van de weg

Langs de kant van de weg

Langs de kant van de weg is van alles te vinden aan gezonde en lekkere producten.   De basis van gezonde voeding groeit in de natuur en niet in fabrieken. Stel je voor de je over-over-grootmoeder vandaag je keukenkastje zou opentrekken, zou zij de producten die...

Wandeltip voor het weekend

Wandeltip voor het weekend

We hebben een bijzondere wandeltip voor jullie, een echte aanrader! Op zondag 3 mei 2015, kun je wandelen door velden vol met bloeiende tulpen, hyacinten, blauwdruifjes, narcissen, je zintuigen worden geprikkeld door heerlijke geuren en...

Uit eten en afvallen?

Uit eten en afvallen?

Een avondje uit eten is iets waar je heel blij van kunt worden, lekker eten, genieten van de gezellige mensen om je heen, goede wijn, gastvrije bediening in een sfeervolle entourage.  Als je wilt afvallen is het handig om een paar...

Vitamine Z (zon)

Vitamine Z (zon)

Genieten jullie ook zo van het heerlijke voorjaarszonnetje? Wanneer we buiten zijn maakt onze huid vitamine D aan.  Het is een oeroude vitamine die eigenlijk werkt als een hormoon en talloze processen in ons lijf ondersteunt.   In onze...

Sugarlove

Sugarlove

Één van de grootste, onderbelichte verslavingen van deze tijd is die van suiker. Het is een hardnekking onderdeel van onze maatschappij geworden en het zit werkelijk overal in. We gebruiken suiker vaak om onszelf te...

Langdurige stress maakt dik

Langdurige stress maakt dik

Heb jij ze ook "moet-lijstjes"?  Dat je de ideale echtgenote moet zijn, de perfecte moeder, de zorgzame en lieve (schoon)dochter, financieël zelfstandig moet zijn, carriere maken, iets voor moet stellen, je...

Texelse visstoofpot

Voor 4 personen Ingrediënten: 4 tomaten 2 el olijfolie 30 gr boter 2 uien, fijngesnipperd 2 tenen knoflook in plakjes 250 ml. droge witte wijn 150 g. zalmfilet 150 g. kabeljauwfilet 150 g. mosselen 100 g. Hollandse garnalen 3 el. peterselie, fijngesneden Bereiding:...

Zalm uit de oven

voor 4 personen: Ingrediënten 4 stukken zalmfilet a 100 gram 8 plakjes rauwe ham 1 eetlepel olijfolie verse peper aluminiumfolie Bereiding: Oven voorverwarmen op 200 graden. Bestrijk de zalmfilets met olijfolie en bestrooi ze met een beetje verse peper. Rol 2 plakjes...

Vlaams Stoofvlees

Vlaams Stoofvlees

vleesgerecht voor 4 personen  (let op dit gerecht kun je beter een dag van te voren maken dan is het nog lekkerder, maakt dit als je genoeg tijd hebt het moet 3 uur zachtjes sudderen). Ingrediënten: 600 gr. magere riblappen 2 flinke uien grof gesnipperd 1 flesje...