Werkwijze

Intakeconsult

In dit consult, wat ongeveer 60 minuten duurt, wordt eerst jouw huidige eetpatroon met je doorgenomen. Tevens wordt een gewichtsanalyse gemaakt. Aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk weekmenu gemaakt dat afgestemd is op jou.

Vervolgconsult

Tijdens de vervolgconsulten wordt er wekelijks aan de hand van jouw wensen een persoonlijk weekmenu samengesteld. Wij maken gebruik van alledaagse producten zoals brood, crackers, zuivel, vlees, vis, groente en fruit. Je leert het dieet in allerlei situaties toe te passen, zoals op feestjes, tijdens het weekend en op vakantie maar bijvoorbeeld ook bij wisselende diensten. Verder kun je vragen stellen, ervaringen en eventuele moeilijkheden doorspreken en krijg je recente informatie over producten en recepten.

Deze vervolgconsulten duren 30 minuten waarin je persoonlijke aandacht ontvangt van jouw gewichtsconsulente (geen groepsverband).

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging en daarom worden onze consulten bij een aantal verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoed. Kijk in jouw polis voor de exacte vergoedingen op het gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht en preventieve cursussen.