Wraps met gegrilde kip en groente

Hoofdgerecht voor  4 personen

 

Ingrediënten:

1 theelepel komijnpoeder

1 theelepel paprikapoeder

snufje chilipoeder

400 gr kipfilet

2 rode paprika’s

150 gr maïs

8 volk. wraps (40 gr per stuk)

100 gr ijsbergsla

 

Bereiding:

Maak een marinade van de komijnpoeder, gerookte paprikapoeder, chilipoeder (let op!! niet teveel anders wordt het veel te heet) en een scheut olie.

Maak de kipfilets schoon en smeer ze met een kwastje aan beide zijden in met de marinade. Bestrooi de kipfilets met peper.

Verhit een koekenpan met een scheutje olie en bak de kipfilets aan beide zijden op hoog vuur aan tot ze goed gekleurd en iets knapperig zijn. Laat ze daarna iets lager sudderen tot ze gaar zijn.

Snijd de paprika in reepjes en bak ze in een andere  koekenpan kort aan. Voeg de maïs in de laatste minuut toe en warm mee.

Snijd de kipfilets in mooie reepjes.

Verwarm de wraps (volgens de aanwijzingen op de verpakking) in de oven of in een koekenpan.

Beleg de wraps met de paprika, maïs, de kipfilet en tot slot met wat ijsbergsla.

Lekker met een flinke klodder guacamole (gekocht in een potje).