Pasta met peultjes en gemengde paddenstoelen

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten
280 g tagliatelle volk. ongekookt (500 gr. gekookt)
1 eetl. olijfolie
1 ui kleingesneden
2 teentjes knoflook fijngehakt
1 rode chilipeper zaadlijst verwijderd en in dunne ringetjes
500 g gemengde paddenstoelen
500 g peultjes afgehaald en beetgaar gekookt  (of sperziebonen)
2 eetl sojasaus
2 eetl sesamzaad
zwarte peper uit de molen

Bereiding
Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm ondertussen de olie in een wok of grote pan en bak de ui, knoflook en de chilipeper even aan. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak alles ongeveer 3 minuten op hoog vuur. Schep de peultjes, sesamzaadjes, sojasaus en de tagliatelle door het paddenstoelenmengsel en laat alles al roerend goed heet worden en maal er zwarte peper over.