Groente/ fruit Grill Tips

Mais
Bestrijk met een beetje roomboter, wikkel in aluminium folie en leg 15 a 20 minuten op de BBQ.

Courgette , groene asperges, Aubergine Rijp plakken courgette en aubergine aan een spies bestrijk ze met olijfolie, peper en zout. Gril  kort op de BBQ voor een perfecte smaakcombinatie. Smeer de groene asperges in met olijfolie en leg ze even kort op de grillplaat en keer ze regelmatig om.

Oesterzwammen
Gril de oesterzwam in zijn geheel op de BBQ en draai deze na 2 minuten om. Bestrooi de gegrilde zijde met Parmezaanse kaas en laat smelten. Grote champignons of portobello’s zijn ook heerlijk.

Peer
Snij de peer in partjes en bestrooi heel licht met kaneel. Gril 2 a 3 minuten op de BBQ.

Ananas
Snij de ananas in punten en verwijder de schil. Bestrooi deze met zeezout,, peterselie en paprikapoeder. Gril en keer de ananas regelmatig op de BBQ voor 4 tot 6 minuten.