Fruitige pastasalade met gerookte kip en perzik

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten:

200 gr tagliatelle

300 gr gerookte kip

2 zoete puntpaprika’s

3 stengels bleekselderij

4 perziken

2 zoete appels

citroensap

50 gr fritessaus

50 gr magere yoghurt

60 gr cashewnoten

30 gr bosui

 

Bereiding:

Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

Snijd de appel in kleine stukjes en besprenkel met wat citroensap om verkleuren te voorkomen.

Snijd de bleekselderij in boogjes en de puntpaprika, gerookte kip en perzik in kleine blokjes of reepjes.

Hak de cashewnoten even grof door en snijd de bosui in dunne ringen.

Meng de fritessaus en magere yoghurt door elkaar en voeg wat peper en zout toe.

Meng alle ingrediënten behalve de cashewnoten en bosui door elkaar.

Schep de salade op en garneer met de cashewnoten en bosui.