Boerenkool omelet met puntpaprika’s

Lunchgerecht voor 4 personen I

Ingrediënten
2 zoete puntpaprika’s
4 el olijfolie
8 middelgrote eieren
2 tl zoet (gerookt) paprikapoeder
80 g babyboerenkool
Peper en zout naar smaak

Bereiding
Snijd de puntpaprika doormidden en verwijder de zaadlijsten voorzichtig met een mes; houd de paprika heel. Snijd de puntpaprika in ringen. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak de paprika 2 minuten.  Schuif naar de zijkant van de pan. Klop de eieren los met de paprikapoeder. Schenk in de koekenpan en bak al roerend op middelhoog vuur gaar. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de boerenkool toe, schep om en zet het vuur uit

Tip: Je kunt ook groenten restjes verwerken in de dit omelet bijv. blokjes (zoete) aardappel.