Receptenpagina
Frisse Pastasalade
door Irma en Marina | jun 21, 2021 | vakantierecepten
Lunch-, als bijgerecht bij de bbq of hoofdgerecht. voor 4 personen Ingrediënten: 260 gr volk. pasta ongekookt (schelpjes, wokkels) 5 rijpe tomaten 3 lente-uitjes 3 el pesto 2 tl Italiaanse kruiden 2 el demi-creme fraiche 75 gr rucola 1 kleine komkommer zout/peper...
Kip Durum
door Irma en Marina | jun 21, 2021 | vakantierecepten
Hoofd- of lunchgerecht voor 4 personen Ingrediënten: 300 gr kipfilet 1 flinke rode paprika 1 ui 2 appels snufje zout en peper 2 tl dille 2 tl tijm 8 wortel- of bieten- of volkorenwrap 200 ml yoghurt snufje zout/peper 2 tl olijfolie Bereiding: Snijd de kip in stukjes,...
Frisse Bietjes pastasalade
door Irma en Marina | jun 21, 2021 | Pasta, vakantierecepten
bijgerecht voor 4 personen Ingrediënten 240 gr. ongekookte volk. schelpjes 4 voorgekookte rode bieten 2 groene appel (type granny smith) 4 lente-uien 2 eetlepels dille (gesnipperd) Bereiding: Kook de pasta beetgaar volgens de aan- wijzingen op de verpakking. Snij de...
We mogen weer….
door Irma en Marina | jun 12, 2021 | Nieuws
We mogen weer… de terrassen zijn weer open, we kunnen weer uit eten, vakantieplannen maken of al op vakantie gaan. Afspreken met familie, vrienden en buren om gezellig bij te praten of samen te eten. Genieten van het mooie weer met een BBQ, een hapje en drankje of een...
Pancakes met banaan en havermout
door Irma en Marina | jun 12, 2021 | Lunch
Pancakes met banaan & havermout 6 stuks lunchgerecht Ingrediënten: 75 gram havermout 2 eieren 1 (rijpe) banaan 1 flinke eetlepel Griekse yoghurt 1 theelepel bakpoeder snuf zout roomboter of olie om in te bakken Bereiding: Doe de havermout in de keukenmachine of...
Penne met groene asperges
door Irma en Marina | mei 22, 2021 | Pasta
Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten 700 gr groene asperges 400 gr penne volkoren 30 gr pijnboompitten 80 gr prosciutto ham 3 rijpe smaaktomaten 5 el groene pesto Bereiding: Breek de onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukken. Zet een pan met een...
Hoe maak ik een dressing?
door Irma en Marina | mei 22, 2021 | Salade
Dressing naar keuze Basisdressing 1 persoon 1 el. Extra vergine olijfolie ½ appelazijn Grove peper uit molen Zeezout naar smaak Zoete dressing: 1 persoon 1 ½ el. yoghurt 1 tl. Mosterd 1 tl. Honing 1 tl. gedroogde dille Grove peper Gemberdressing: 1 persoon 2 el....
Peter’s ervaring
door Irma en Marina | mei 19, 2021 | Ervaringen
Ondanks redelijk veel sporten en gezond eten, waardoor ik al aardig wat gewicht kwijt was geraakt en mij fitter voelde, wilde het met de laatste kilo’s niet lukken. Aan de hand van goede ervaringen van anderen ben ik terecht gekomen bij Praktijk de Gewichtsconsulente....
Vegetarische Curry met pastinaak en cashewnoten
door Irma en Marina | apr 14, 2021 | Rijst, Vegetarisch
Vegetarische Curry met pastinaak en cashewnoten Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten: 260 gr. zilvervliesrijst ongekookt 3 eetlepels olie 2 uien, grof gesneden 2 tenen knoflook geperst 4 pastinaken, geschild 70 g Thaise rode currykruidenpasta (pakje) 1 blik...
Makreelsalade met broccoli en paprika
door Irma en Marina | apr 7, 2021 | Vis
Makreelsalade met broccoli en paprika Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten: 500 g vastkokende aardappelen 500 g verse broccoliroosjes 2 middelgrote eieren 1 gerookte makreel of gerookte zalm 2 rode paprika's 4 el olijfolie 2 el witte wijnazijn 2 el kappertjes 3...