Receptenpagina
Hartige taart met spinazie en champignons
door Irma en Marina | apr 7, 2021 | hartige taart, Vegetarisch
Vegetarisch bijgerecht voor 4 personen of een hoofdgerecht voor 2 personen Ingrediënten: 200 gr. kastanje champignons 1 klontje roomboter 400 gr. verse wilde spinazie (gewone spinazie bevat meer vocht dus dan moet hij iets langer in de oven) 1 scheutje olijfolie 2...
Bieten risotto
door Irma en Marina | apr 7, 2021 | Vegetarisch
hoofdgerecht vegetarisch voor 4 personen Ingrediënten 2 uien 1 liter groentebouillon van tablet 40 g ongezouten roomboter 150 ml droge witte wijn 200 gr. witte kaasblokjes light 300 g risottorijst 600 g geraspte bietjes (koelvers) 100 g rucola Bereiding Snipper de...
De deuren mogen open
door Irma en Marina | mrt 3, 2021 | Nieuws
We zijn heel blij dat we vanaf woensdag 3 maart, de deuren van onze nieuwe praktijk aan Wieder 25 in de Goorn voor je kunnen openen na de afgelopen maanden online gewerkt te hebben. We hebben een lange winter vol beperkingen achter de rug en de lente staat voor de...
Verhuisd naar de Wieder 25
door Ellen Koning | jan 15, 2021 | Nieuws
Wegens succes zijn wij verhuisd naar de nieuwe locatie op Wieder 25 in de Goorn (naast rijschool Hoek-Bouma). Op deze plek kunnen wij U nog beter van dienst zijn. De praktijkruimte is groter, er is betere parkeergelegenheid en er is t.z.t. ruimte voor het geven van...
Pastasalade met spinazie en zongedroogde tomaatjes
door Irma en Marina | mei 22, 2020 | Pasta, Recepten, Salade, Vegetarisch
voor 4 personen Ingrediënten 300 gr. ongekookte volk. penne 1 courgette 2 el milde olijfolie 1 potje groene pesto 100 g babyspinazie 85 g rucola 200 g semi-gedroogde tomaten Peper /zout Bereiding Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de...
Sushi
door Irma en Marina | mei 15, 2020 | Recepten, Vegetarisch
Voor ongeveer 20 stuks Ingrediënten: 1 pakje Nori (5 velletjes gedroogd zeewier) bij Deen of AH 1 bakje bloemkoolrijst 400 gr. 2 eetlepels olijfolie 1 bakje verse roomkaas 200 gr. 4 wortelen uit een bos, in de lengte in smalle stukken gesneden 1 komkommer (zaadlijst...
Kippenstoof met abrikozen en pruimen
door Irma en Marina | mei 8, 2020 | Vlees
Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten 400 gr. kipfilet 2 uien 2 tenen knoflook 1 flinke rode paprika 100 gr gedroogde abrikozen 100 gr gedroogde pruimen 400 ml kippenbouillon van blokje 100 ml sinaasappelsap 30 gr. geroosterde amandelen 2 afgestreken eetl. ras el...
Heerlijke zelfgemaakte pastasaus
door Irma en Marina | apr 24, 2020 | Pasta, Recepten
Hoofdgerecht, 4 personen Ingrediënten 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 2 eetlepels olijfolie 250 gr. rundergehakt (je dit weglaten als je vegetarisch wilt eten) 1 blik tomatenpuree 750 gram rijpe tros- of roma-tomaten in stukjes gesneden of 2 blikjes...
Makreelsalade met appel en rode ui
door Irma en Marina | apr 17, 2020 | Recepten, Salade
Makreel(Picknick) salade voor 4 personen Ingrediënten: 150 gram gerookte makreel (zonder graatjes) 1 Elstar of Jonagold appel (in blokjes) 1 rode ui (in kleine blokjes) 5 kleine smaaktomaatjes (door de midden) 5 zoetzure augurken (in blokjes) 3 handen gesneden...
Pasta Pesto
door Irma en Marina | apr 8, 2020 | Pasta, Recepten, Vegetarisch
Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 pers. Ingrediënten: 4 sjalotjes 2 rode paprika's 4 tomaten 360 gr volkoren penne of wokkels 200 gr feta 10 gr verse basilicum 160 gr pesto (uit de koeling) 100 gr veldsla 4 el olijfolie 2 el zwarte balsamicoazijn Peper en zout...