Ervaringsverhaal van Ger Floris

Wat heeft je doen besluiten om begeleiding te zoeken bij het afvallen? Er moest iets gebeuren want ik werd steeds zwaarder en dat had zijn weerslag  op mijn gezondheid. Ik heb diverse keren zelf geprobeerd om af te vallen maar die mislukten steeds. Toen heb ik besloten om deskundige begeleiding te zoeken om mij te helpen bij mijn gewichtsvermindering.

Hoe kwam je bij onze praktijk  terecht? Mijn oudste dochter was cliënt bij “Praktijk de Gewichtsconsulente” en het ging ontzettend goed met haar. Ik zag hoe haar overtollige kilo’s verdwenen en hoe enthousiast zij was over het programma. Met “gewoon” eten, gevarieerde en lekkere maaltijden. Porties in de juiste hoeveelheden en met goede voedingswaarde, minder pakjes en zakjes, voldoende beweging en ontspanning  in de juiste balans. Samen met mijn middelste dochter, die ook enthousiast was geworden, heb ik mezelf aangemeld.

Wat verwachtte je? Ik wilde verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen gezondheid en begon met een gewicht van 106 kg en ik wilde 20 kg afvallen. Door de goede resultaten van mijn oudste dochter wist ik dat het mogelijk was en daardoor ben ik gemotiveerd aan de slag gegaan om mijn streefgewicht te bereiken.

 Hoe zag jouw traject eruit? Iedere week ging ik voor een halfuur consult naar Praktijk de Gewichtsconsulente waar ik werd gewogen en mijn vetpercentage werd gemeten. Iedere week kreeg ik een persoonlijk weekmenu mee met lekkere recepten, bespraken wij mijn moeilijke momenten en kreeg ik goede adviezen waardoor ik een andere eet- en leefstijl heb aangeleerd.

Het verwonderde mij dat ik zo lekker kon eten en toch kon afvallen.

De begeleiding van de gewichtsconsulente, die ik als erg prettig heb ervaren, heeft ongeveer een half jaar geduurd en heeft geresulteerd in een gewichtsverlies van 21 kg.

Hoe gaat het nu met je? Geweldig goed! Ik voel mij een ander mens, heb meer energie en mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan. Ik hoef zelfs mijn cholesterolverlagende medicijnen niet meer te slikken.
Ik blijf al maanden goed op gewicht, ben zelfs nog iets afgevallen en weeg nu 81 kg.

 Zou je Praktijk de Gewichtsconsulente aanraden ?Zeker weten! Ik heb al diverse mensen doorgestuurd en zal dit zeker blijven doen. Mijn ervaring; prettige en deskundige begeleiding met een fantastisch resultaat!