Ik wil weer lekker in mijn vel zitten

De grens is bereikt!  Ik ben mijn lijf gewoon zat! Ik wil mijn spijkerbroek weer aankunnen. Ik moet afvallen van de dokter. Ik wil weer lekker in mijn vel zitten. Ik wil mij weer lichter voelen. Ik voel me onzeker over mijn lichaam.

Dit zijn enkele uitspraken van cliënten als ze bij ons beginnen. Ze willen allemaal blijvend kilo’s kwijt en eindelijk af van het jojo-en.  In onze praktijk begeleiden we ze naar een gezondere leefstijl door middel van goede voeding en ook gaan we samen op zoek naar wat maakt dat je eet. Dat je grijpt naar zoet, makkelijk, meer of ongezond? Welke situatie of welke gedachte gaat er aan vooraf? Inzicht in je eigen patronen helpen je om er iets aan te gaan doen. Wij helpen je die patronen te doorbreken. Zit je ‘goed in je vel’, dan kóm je ook weer goed in je lijf.   Wij helpen je met gezond en goed eten kilo’s blijvend kwijt te raken, je zelfvertrouwen te vergroten, oude patronen te doorbreken en (weer) een positief zelfbeeld te krijgen.