Een hele blije vrouw van 24

Ik ben een vrouw van 24 jaar en ik probeer al 2 jaar van die vervelende kilo’s af te komen.
Het begon allemaal, zoals bij de meesten, ”door eten uit verveling”, al heb ik ook altijd van lekker eten gehouden.
Ook werk ik nu 5 jaar in de zorg waarbij ik wisselende diensten werk. Mensen die dit ook hebben weten dat dit lastig is met eten nou daar had ik ook last van. Nu zal je wel denken waarom praat ze in de verleden tijd? Dit komt omdat ik nu eindelijk een oplossing gevonden heb die voor mij werkt! Ik loop nu vanaf 11 november bij Praktijk de Gewichtsconsulente en ben zeer tevreden met mijn nu al behaalde resultaat! -11,5 kg!!
Voor mezelf ben ik er nog niet maar ik heb nu al zoveel bereikt zonder er eigenlijk echt bij na te denken. Ik mag van alles, ga ook nog lekker uit eten en drink in het weekend ook nog de nodige borrels:) ondanks dat lukt het me om het getal op de weegschaal naar beneden te laten gaan en ik ben super blij!
Het werkt voor mij omdat er voor mij wordt nagedacht wat ik moet eten, met mijn wisseldiensten is mijn lichaam constant in de war en mijn eetpatroon was altijd slecht vooral met mijn nachtdiensten. Nu eet ik met mate en houd ik mij aan mijn schema! Ik slaap beter en voel me minder snel moe, kortom voor mij een hele uitkomst! Ik ben blij en zal iedereen die met hetzelfde strijd dit zeker aanraden!

Ook met wisselende diensten kan je een gezond eetpatroon aanleren! Ik weet dit nu zeker en iedereen kan het!

Lieve groet een hele blije vrouw van 24:)