Niet morgen maar nu

Hoe eindeloos de vakantie van te voren ook leek, de pret is weer voorbij en we moeten weer in het gewone ritme zien te komen. Je bent vast lekker uitgerust vaak heb je in de vakantie de tijd gehad om na te denken over je leven en hoe je het misschien anders zou willen vormgeven. Minder moeten, meer bewegen,  meer lachen, minder piekeren, gezonder eten, meer tijd voor jezelf, meer tijd doorbrengen met de mensen die je lief zijn, afvallen. 

Om je te helpen met afvallen is het handig dat je meteen weer serieus aan de slag gaat met gezond eten en bewegen om de eventuele vakantiekilo's zo snel mogelijk kwijt te raken.
Blijf niet nasudderen in de vakantiemodus maar breng weer regelmaat en structuur aan in je dag zodat je weer in het normale ritme komt waarin afvallen het makkelijkste gaat. Zorg voor 3 verantwoorde, gezonde, lekkere maaltijden op een dag met tussendoor iets van een stukje fruit of wat ongebrande noten. Drink voldoende water en laat de suiker (koek, taart, chocolade, snoep, frisdrank, vruchtensap, vruchtenyoghurt, vla, alcohol)  en foute vetten (chips, worst, kaas, patat, snacks) staan. Zet de knop om en begin. 

Niet morgen maar nu.  Je kunt het! 

website foto contact