Werkwijze


groetenfruit

Intakeconsult
In dit consult, wat ongeveer 60 minuten duurt, wordt eerst uw huidige eetpatroon met u doorgenomen. Tevens wordt een gewichtsanalyse gemaakt. Aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk weekmenu gemaakt dat afgestemd is op u.

 

Vervolgconsult
Tijdens de vervolgconsulten wordt er wekelijks aan de hand van uw wensen een persoonlijk weekmenu samengesteld. Wij maken gebruik van alledaagse producten zoals brood, crackers, zuivel, vlees, vis, groente en fruit. U leert het dieet in allerlei situaties toe te passen, zoals op feestjes, tijdens het weekend en op vakantie maar bijvoorbeeld ook bij wisselende diensten. Verder kunt U vragen stellen, ervaringen en eventuele moeilijkheden doorspreken en krijgt U recente informatie over producten en recepten.

Deze vervolgconsulten duren 30 minuten waarin u persoonlijke aandacht ontvangt van uw gewichtsconsulente (geen groepsverband).

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging en daarom worden onze consulten bij een aantal verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoed. Kijk in uw polis voor de exacte vergoedingen op het gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht en preventieve cursussen.