bianca

bianca mul voorNa de bevalling van mijn eerste kind bleven mijn bloeddruk en mijn gewicht te hoog. Via een advertentie en goede verhalen kwam ik terecht bij Praktijk de Gewichtsconsulente en ben toen ruim een jaar wekelijks naar de praktijk gegaan met een goed resultaat; mijn gewicht ging naar beneden en mijn bloeddruk ook!

Na nog twee zwangerschappen waren er toch weer heel wat kilo’s bijgekomen en was mijn bloeddruk ook weer te hoog.

Een jaar vol feesten stond voor de deur; mijn broer ging trouwen, ik werd 40 en samen met mijn man waren we 12,5 jaar getrouwd. Ik was ontevreden met mijn lichaamsgewicht en wilde niet op de feestfoto’s. Ik had mijn weekprogramma’s bewaard en ging eerst zelf aan de slag. De eerste kilo’s gingen er wel vanaf maar ik miste aanmoediging en controle. Daarom heb ik weer contact opgenomen met Marina en ben inmiddels bijna 20 kilo kwijt en is mijn bloeddruk weer gezakt. Ik kan met een goed gevoel naar de foto’s kijken van alle feestjes!

Het weekmenu wordt voor mij persoonlijk aangepast dus feestjes en bianca en manetentjes worden gewoon ingepast in het menu. Ook wordt er rekening gehouden met onze kinderen (wat lusten ze wel/niet) en mijn werkdagen (wat is praktisch om mee te nemen). De wekelijkse controle van mijn gewicht houdt mij scherp, ik kan kiezen om door te gaan en soms weer de draad opnieuw op te pakken. Ik heb geleerd dat ik op elk moment van de dag opnieuw kan beginnen als ik een verleiding niet heb kunnen of willen weerstaan want die momenten zijn er natuurlijk ook.

Ik ben trots op mezelf dat ik deze keuze heb gemaakt en voel mij prettig bij de methode van Irma en Marina van Praktijk de Gewichtsconsulente.

Bianca Mul