Receptenpagina

We zijn heel blij dat we vanaf woensdag 3 maart, de deuren van onze nieuwe praktijk aan Wieder 25 in de Goorn voor je kunnen openen na de afgelopen maanden online gewerkt te hebben.  We hebben een lange winter vol beperkingen achter de rug en de lente staat voor de...

Verhuisd naar de Wieder 25

Verhuisd naar de Wieder 25

Wegens succes zijn wij verhuisd naar de nieuwe locatie op Wieder 25 in de Goorn (naast rijschool Hoek-Bouma). Op deze plek kunnen wij U nog beter van dienst zijn. De praktijkruimte is groter, er is betere parkeergelegenheid en er is t.z.t. ruimte voor het geven van...

Sushi

Voor ongeveer 20 stuks Ingrediënten: 1 pakje Nori (5 velletjes gedroogd zeewier) bij Deen of AH 1 bakje bloemkoolrijst 400 gr. 2 eetlepels olijfolie 1 bakje verse roomkaas 200 gr. 4 wortelen uit een bos,  in de lengte in smalle stukken gesneden 1 komkommer (zaadlijst...

Kippenstoof met abrikozen en pruimen

Hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten 400 gr. kipfilet 2 uien 2 tenen knoflook 1 flinke rode paprika 100 gr gedroogde abrikozen 100 gr gedroogde pruimen 400 ml kippenbouillon van blokje 100 ml sinaasappelsap 30 gr. geroosterde amandelen 2 afgestreken eetl. ras el...

Heerlijke zelfgemaakte pastasaus

Hoofdgerecht, 4 personen Ingrediënten 1 grote ui,  gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 2 eetlepels olijfolie 250 gr. rundergehakt (je dit weglaten als je vegetarisch wilt eten) 1 blik tomatenpuree 750 gram rijpe tros- of roma-tomaten  in stukjes gesneden of 2 blikjes...

Makreelsalade met appel en rode ui

Makreel(Picknick) salade voor 4 personen Ingrediënten: 150 gram gerookte makreel (zonder graatjes) 1 Elstar of Jonagold appel (in blokjes) 1 rode ui (in kleine blokjes) 5 kleine smaaktomaatjes (door de midden) 5 zoetzure augurken (in blokjes) 3 handen  gesneden...

Pasta Pesto

Vegetarisch hoofdgerecht voor 4 pers. Ingrediënten: 4 sjalotjes 2 rode paprika's 4 tomaten 360 gr volkoren penne of wokkels 200 gr feta 10 gr verse basilicum 160 gr pesto (uit de koeling) 100 gr veldsla 4 el olijfolie 2 el zwarte balsamicoazijn Peper en zout...

Kleurrijke kip met abrikozen en pruimen

hoofdgerecht voor 4 personen Ingrediënten 400 gr. kipfilet 2 uien 2 tenen knoflook 1 flinke rode paprika 100 gr gedroogde abrikozen 100 gr gedroogde pruimen 500 ml kippenbouillon van blokje 100 ml sinaasappelsap 30 gr. geroosterde amandelen 2 tl ras el hanout (blikje...

Geroosterde paprikasoep

voor 4 personen (vol vitamine C) Ingrediënten: 3 rijpe tomaten 3 rode paprika’s 1 ui 2 tenen knoflook 1 of ½ rode chilipeper (let op: naar smaak!) 1 eetlepel tomatenpuree 0,75 liter kippenbouillon van blokje 1 Hand verse peterselie Olijfolie Peper en zout  ...