Programma


flowers

Intakeconsult
In dit consult, wat ongeveer 60 minuten duurt, wordt eerst uw huidige eetpatroon met u doorgenomen. Tevens wordt een gewichtsanalyse gemaakt. Aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk weekmenu gemaakt dat afgestemd is op u.

De kosten voor het intakegesprek bedragen € 60,00. 

Vervolgconsult
Tijdens de vervolgconsulten wordt er wekelijks aan de hand van uw wensen een persoonlijk weekmenu samengesteld. Wij maken gebruik van alledaagse producten zoals brood, crackers, zuivel, vlees, vis, groente en fruit. U leert het dieet in allerlei situaties toe te passen, zoals op feestjes, tijdens het weekend en op vakantie maar bijvoorbeeld ook bij wisselende diensten. Verder kunt U vragen stellen, ervaringen en eventuele moeilijkheden doorspreken en krijgt U recente informatie over producten en recepten. Gelijktijdig met de voedingsadviezen kan u worden behandeld met de Slendertone Professional. Deze vervolgconsulten duren 30 minuten waarin u persoonlijke aandacht ontvangt van uw gewichtsconsulente (geen groepsverband).

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging en daarom worden onze consulten bij een aantal verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoed. Kijk in uw polis voor de exacte vergoedingen op het gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht en preventieve cursussen.

U kunt uit de volgende programma’s kiezen:
– Persoonlijke consulten op onze praktijk op de Rietsikkel 25 in de Goorn
– Persoonlijke consulten via het werkgeversprogramma van De Zorgcirkel
– Online consulten (videobellen via WhatsApp)

In onze praktijk in bieden wij u aan:

30 minuten consult
Totaal consult inclusief uitgebreide bespreking van de resultaten en/of problemen en eventuele behandeling met de Slendertone.
Nieuw weekmenu, aangepast aan de persoonlijke omstandigheden van de komende week zoals werk, feestjes, etentjes, vakantie e.d.
Kosten € 31,50 per consult.