Maaltijdsalade met rivierkreeftjes en avocado

voor 4 personen:

Ingrediënten

3 eieren
2 eetlepels mag. yoghurt
1 eetlepel Yofresh
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
Versgemalen zwarte peper
1 zak veldsla
1 rijpe avocado
1 krop of zak botersla (a 100 gr.)
2 bakje rivierkreeftjes (a 100 gr.)
Bereiding
Kook de eieren in 7 min. gaar (dooier is vast, maar donkergeel)
Intussen een dikke dressing kloppen van yoghurt, Yofresh, olie, azijn, mespunt zout en peper naar smaak. Worteltjes van de toefjes veldsla verwijderen. Eieren met koud water afspoelen, pellen en halveren. Avocado schillen, halveren en in smalle partjes snijden. In slakom veldsla mengen met botersla en avocado. Salade voorzichtig omscheppen met yoghurt dressing en rivierkreeftjes. Eieren op de salade leggen en bestrooien met een beetje zout en peper.